Despre Noi

Stiri


Romania 2015:  energia produsa de eoliene si solare a acoperit 16% din consumul de energie
Raportand la consumul din 2015, energia verde are o pondere de 16%, astfel ca eolienele si solarele au ajuns a patra putere in sistemul energetic.
Cu toate acestea, in anul 2015 s-au inregistrat cele mai mici investitii realizate în acest domeniu din 2009, anul în care a început boomul regenerabilelor.
Potrivit datelor publicate de Translectrica, anul trecut s-a înregistrat o productie de energie verde de circa 8,1 TWh, cu peste 3% mai mare decat productia pe anul 2014. Pornind de la ritmul de crestere a consumului de energie anuntat tot de Transelectrica, aplicat la datele oficiale comunicate de Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), rezulta ca anul trecut România a consumat circa 51,74 TWh de energie. Acest lucru înseamna ca aproape 16% din consumul de energie a fost asigurat de eoliene sau de solare.

Sursa: www.zf.ro

Renovatio Solar isi muta birourile in Swan Office

Renovatio Solar isi muta sediul de pe strada Haga in cladirea Henley din cadrul Swan Office & Technology. Proiectul de birouri Swan Office din Pipera a fost dezvoltat de grupul britanic Chayton Capital printr-o finantare de peste 80 milioane de euro de la Unicredit si Volksbank. Are chiriasi precum Mercedes, Flanco si altii.

Copyright © 2016 Renovatio Solar