Contact

Soseaua Nordului 62 D, sector 1 Bucuresti 014140

Informatii clienti

Pentru informatii suplimentare puteti verifica pagina noastra de suport, sau trimiteti un mesaj.

INFORMATII

Clienti

Intrebari

FRECVENTE
INFORMATII

Clienti

Intrebari Frecvente

1.Din ce e format un sistem fotovoltaic?

Sistemul este format din panouri fotovoltaice, unul sau mai multe invertoare, structura de susținere a panourilor, la care se pot adăuga alte echipamente de monitorizare sau stocare.

2.Ce documente sunt necesare pentru a instala un sistem fotovoltaic?

Echipa noastră îți poate veni în sprijin pentru întocmirea documentației necesare pentru instalarea sistemului tău, indiferent de tipul acestuia.

De regulă, documentele necesare principale sunt certificatul de urbanism, avizul tehnic de racordare și autorizația de construire, cu toate actele solicitate de acestea. În funcție de natura și capacitatea lucrării, complexitatea documentelor poate varia.

3.Cum aflu ce sistem mi se potriveste?

În funcție de scopul sistemului fotovoltaic (consum propriu sau vânzare a energiei produse), pentru dimensionarea instalației vom căuta maximizarea eficienței și profitabilității.

În oricare din situații, consultanții noștri te pot ajuta în găsirea soluției optime.

4.Cine cumpara energia pe care o produc?

În cazul instalațiilor mai mici de 400 kW, la cerere, furnizorul tău de energie este obligat prin lege să achiziționeze energia produsă.

Pentru sisteme mai mari de 400 kW, energia poate fi vândută direct pe platforma de tranzacționare OPCOM sau unui alt furnizor, în condiții contractuale. În cadrul grupului Renovatio, îți putem oferi și cumpărarea energiei produse de sistemul tău fotovoltaic.

5.Cum asigur mentenanța sistemului?

Pentru a menține o eficiență cât mai înaltă a sistemului fotovoltaic, este necesară o mentenanță periodică a acestuia. Întreținerea preventiva a echipamentelor electrice se face, de regulă, o data pe an.

Echipa Renovatio te poate ajuta oferind servicii complete de operare și mentenanță, obținând maximul din capacitățile instalației tale.

Aveți întrebări? Suntem aici să vă răspundem!

Trimite un email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.