Contact

Soseaua Nordului 62 D, sector 1 Bucuresti 014140

Informatii clienti

Pentru informatii suplimentare puteti verifica pagina noastra de suport, sau trimiteti un mesaj.

companie

Renovatio Solar

DESPRE

Suntem dezvoltatori de proiecte fotovoltaice, servicii EPC și soluții fotovoltaice la cheie.

Suntem prima companie din România care a construit un parc fotovoltaic de dimensiuni industriale. Experiența inginerilor noștri a crescut pe parcursul celor 16 ani de activitate. Astăzi ei sunt în măsură să vă răspundă la orice întrebare.

Îți punem la dispoziție atât soluții fotovoltaice pentru afacerea ta cât și servicii de dezvoltare a proiectelor de utilitate. Cu noi vei beneficia de potențialul maxim al investiției tale într-un domeniu sustenabil.

 

Ne-am luat un angajament față de clienții noștri și îl respectăm, utilizând produse superioare și servicii eficiente pentru a asigura cea mai mare rentabilitate a investiției. 

about_section_02
about_section_03
about_section_01
home_section_01-1
grup

Renovatio Group

DESPRE

Înființat în 2005, Renovatio este un grup internațional de companii, cu un vast portofoliu de proiecte în energie regenerabilă eoliană, fotovoltaică si hidro.

Activitățile grupului acoperă în mare parte lanțul valoric al energiei regenerabile, de la dezvoltarea proiectelor la tranzacționarea energiei, prin achiziții, administrare și management, precum și prin operarea activelor energetice.

Acest spectru larg de activități reflectă viziunea Grupului: A livra proiecte de energie regenerabilă cu cele mai înalte standarde de calitate ale industriei, în toate tehnologiile selectate si pe piețele țintă.

Operațiunile Renovatio sunt coordonate din diferitele locații ale grupului: România, Columbia, Moldova, Polonia, Bulgaria, Grecia, Italia și Portugalia.

evenimente

Energie din surse regenerabile si tehnologii inovative

istoric

Experienta noastra in servicii de management, operare si mentenanta a parcurilor eoliene si fotovoltaice ne recomanda pentru a va garanta cresterea profitului pe termen lung si reducerea riscurilor de operare.

2005
Infiintarea Renovatio, un grup internațional de companii, cu un vast portofoliu de proiecte in energie regenerabila eoliena, fotovoltaica si hidro
2009

Suntem prima companie care dezvolta, construiește și operează un parc industrial PV din România, la Singureni – 1 MWp.

2010

Deschidem prima fabrica de panouri fotovoltaice din România, cu o capacitate de 50 MWp/an

2015

Avem in dezvoltare proiecte fotovoltaice in Portugalia, Italia, Bulgaria si Grecia.

2022

Portofoliul nostru însumează zeci de proiecte fotovoltaice în întreaga lume, de la instalații industriale până la parcuri de mari dimensiuni